Over mij/Deco Atelier Muscari

Ik ben Nicole, heb gedurende schooltijd een opleiding bloemschikken gevolgd en daar weinig mee gedaan tot ik het hobby-matig in 2014 weer opgepakt heb. Rouwstukken, boeketten, bloemstukken. Eind 2015 besloten naast mijn (huidige) werk me te laten registreren als zelfstandige. 

Dit omdat ik op beurzen stond, workshops organiseerde maar ook omdat bedrijven aan de bel trokken wat ik voor hun kon betekenen. Zodoende was in 2016 Bloem & Deco Atelier Muscari een feit. Muscari verwijst naar de blauwe druif, gezien mijn bloemverleden gewoon een hele mooi bloem.

"Specialiteit" was toch wel het "grotere" rouwwerk, een stukje gevoel en persoonlijk contact wat je er in kunt leggen. Overleg bij de mensen thuis aan de keukentafel, persoonlijke items van overleden personen in een bloemstuk verwerken, zo mooi om te doen.

Mijn vader heeft een houtzagerij. Ik zag de schaaldelen welke normaal worden versnipperd. Een simpele graveerpen gehaald en wat uitgeprobeerd. Dit was/is wel heel leuk ontspannend werk. 

Door de jaren heen wat gespecialiseerd, professionelere pyro-pen en je kunt het nu zo gek niet bedenken of ik kan het er met de hand op graveren. 

Bijna alles is mogelijk, geef uw wensen aan en vraag naar de mogelijkheden.